Lister Logo Op Muur 3D

Lister Logo Op Muur 3D. Met het gebruik van piepschuim kun je het logo echt uit de muur laten komen waardoor je een mooi 3d effect creëert. De coating maakt het product zeer sterk en dient als een extra huis die slechts een paar millimeter dik is.

296 00

Her 296 00

Nadat je je bestelling netjes ontvangen hebt bevestig je het logo zelf aan de muur in geen tijd! Hierdoor is het beschermd voor krassen, water, vuil en temperatuurverschillen. Net zoals bij rvs logo's kan je hier kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden van het materiaal. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Wij hebben hier wat op gevonden. Logo op de muur in alle beschikbare materialen. Namelijk je logo uitgesneden in hoogwaardig mdf. 3d logo op muur van piepschuim wil je het logo van jouw bedrijf op laten vallen? Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfslogo of slogan. Groot, klein, alle kleuren en formaten.

296 00

Binnen 1 uur een scherpe offerte op maat voor jouw 3d logo op de gevel of muur. Je logo is hierdoor simpel doormiddel van dubbelzijdige tape aan de muur te bevestigen. Eenvoudig jouw eigen logo op de muur. Groot, klein, alle kleuren en formaten. Wij hebben hier wat op gevonden. Met het gebruik van piepschuim kun je het logo echt uit de muur laten komen waardoor je een mooi 3d effect creëert. Natuurlijk kan dit met een sticker of in acrylaat, maar dit kan vaak tot een beperkte dikte en wordt al snel erg kostbaar.. 's nachts ziet niemand je logo, tenzij het verlicht is.

Popular posts from this blog

Lister Medusa Beach Logo

Logo Nivea Sin Fondo